Zoeken in deze blog

donderdag, december 23, 2010

Iets te veel te managen?

Juist in tijden van tegenvallende resultaten hebben organisaties vaak een
tekort aan managementcapaciteit. En vooral tekort aan mensen die voldoende afstand kunnen nemen van het verleden en in staat zijn om knopen door te hakken.
Vaak zijn er als duidelijke tekenen voordat de daadwerkelijke crisis zich aandient. Toch laat de praktijk zien dat managers en direct leidinggevenden de tekenen vaak niet herkenen of een eigen interpretatie aan de informatie geven. Herkent u zich in de volgende situaties


  • Ik heb het enorm druk en het gevoel niet vooruit te komen. 
  • Het lijkt het wel of ik tegen tegen de stroom in zwemt.
  • En u wilt weten hoe uw organisatie er eigenlijk voor staat?

Dan heb ik voor u een gratis oplossing.
U wilt weten hoe uw bedrijf ervoor staat, nou de ofm company check geeft uitkomst. De gratis OFM company check, een quick scan, geeft u direct inzicht hoe uw organisatie er voor staat. Vanuit 7 gezichtsvelden is een vragenlijst opgesteld. Invullen van de vragenlijst kost u slechts 5 minuten van uw kostbare tijd. Ook hiermee maak ik u het makkelijk. Op de volgende bladzijde ziet u direct het resultaat. Wellicht is er geen sprake van donkere wolken aan de lucht. Maar situaties kunnen snel veranderen.

Laat u niet verrassen en reageer op tijd, neem contact op met OFM en bel 078-6440040, mobiel 06-54622220 of ga naar www.ofm-groep.nl en klik op knop rechts en ontvang de gratis OFM company check.

Geen opmerkingen: